Acasă Local Gorj Gorj: Se menține până pe 30 martie restricția de tonaj (7,5 tone)...

Gorj: Se menține până pe 30 martie restricția de tonaj (7,5 tone) pe DN 67C, între Novaci și Rânca

-

Din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, care reduc vizibilitatea , CNAIR si Poliția Rutieră au decis să prelungească restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C, între Novaci și Rânca, până pe data de 30 martie 2019.

Această măsură are ca scop eliminarea riscului ca autovehiculele de mare tonaj să blocheze drumul si să întârzie astfel acțiunile de deszăpezire pe sectorul de drum în cauză, împiedicând astfel și accesul celorlalte categorii de autovehicule.
Conducătorii auto trebuie să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...