Acasă Local Gorj Gorj: Angajații de la Cariera Lupoaia au intrat în grevă

Gorj: Angajații de la Cariera Lupoaia au intrat în grevă

-

Angajații Carierei Lupoaia au intrat în grevă, în această dimineață. Minerii s-au solidarizat cu ortacii de la celelalte cariere care solicită salarii mai mari și condiții de muncă îmbunătățite. Doar la Cariera Roșia se mai lucrează. Primii mineri au oprit lucrul vineri. Blocarea activității în minerit și transporturile de cărbune pe calea ferată afectează stocurile de la termocentrale. În această dimineață are loc o ședință la Ministerul Energiei pentru a se discuta despre revendicările minerilor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.