Clubul Rotary din Târgu Jiu continuă seria evenimentelor organizate pentru strângerea de fonduri necesare modernizării secției de neonatologie a Spitalului Județean Gorj. În urma organizării Spectacolului de Teatru, „Totul despre femei”, în 18 iunie 2018, a fost obținută suma de 7.615 lei, bani ce vor fi folosiți pentru modernizarea Secției de neonatologie de la Spitalul Judetean Gorj. A fost un spectacol de teatru deosebit, cu o distribuție deosebită: Corina Dănilă. Adriana Titieni și Crina Lință. „Mulțumim Teatrului Arte dell”Anima pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment și Teatrului „Elvira Godeanu” pentru sprijinul acordat în organizarea tuturor evenimentelor cu scop caritabil. Joi, 12 iulie 2018, ora 19,00 organizăm spectacolul Tanase fits Piaf, pentru a strange fondurile necesare pentru atingerea obiectivului propus. Aducem în orașul lui Brâncuși, o artistă – Alexandra Fits, care va interpreta minunatele melodii ale celor două doamne ale cântecului românesc și francez: Maria Tănase şi Edith Piaf.”, a declarat Ştefan Ghimişi, organizator şi preşedinte al Clubului Rotary Târgu Jiu.

Pianistă şi interpretă

Alexandra Fits a susținut numeroase recitaluri în formula pian/voce, formulă în care a obținut premii importante la festivalurile francofone internaţionale din Bulgaria, Turcia, Olanda, India. A câştigat premiul I la Soirée de la Chanson française din Split (Croaţia), în 2008, Alexandra devenind o veritabilă ambasadoare a cântecului francez. Ea va fi acompaniata la pian de Mariano Castro un muzician complex, pianist, chitarist, orchestrator, solist sau membru în diferite formații, argentinian din Buenos Aires stabilit din 2013 în România. Informatii și detalii privind organizarea acestui eveniment se pot obține la telefon:0757063989 sau e-mail:[email protected] „Ne-am bucura să vină mult public şi să reuşim să mai strângem fonduri pentru modernizarea acestei secţii. Căutăm formulele prin care să reuşim să ne atingem acest obiectiv, dar în urma unor acţiuni de care publicul să şi beneficieze în plan cultural. Practic este un câştig dublu în urma acestei iniţiative şi ne bucurăm că încercăm astfel de lucruri la Târgu Jiu”, a mai declarat Ştefan Ghimişi.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.