Acasă Local Gorj Gorj: Vacanţa elevilor modifică programul mijloacelor de transport în comun

Gorj: Vacanţa elevilor modifică programul mijloacelor de transport în comun

-

Primăria Municipiului Târgu Jiu aduce la cunoștință cetățenilor programul de circulație al mijloacelor de transport în comun aparținând Transloc SA, în perioada vacanței, respectiv 18 iunie – 7 septembrie. Pe traseul principal 9 Mai-Artego frecvența de circulație, în intervalul 05:25-18:45, va fi de 16 minute în loc de 13, iar în intervalul 18:45 -22:41 va fi de 20 de minute. Ultima plecare de la Artego este la ora 23:20, iar din 9 Mai 00:01. Pe traseele 9 Mai-Bârsești și 9 Mai -Preajba au fost eliminate câte 6 curse. 9 Mai-Vărsături-Preajba rămâne neschimbat. De asemenea, pe traseul 9 Mai-Iezureni-intersecție Curtișoara au fost eliminate 3 curse, 9 Mai-Slobozia -Ursați a fost eliminată o cursă, Romanești-Artego-Preajba a fost eliminată o cursă. Cursele eliminate de pe traseele laterale sunt cele utilizate de elevi în perioada anului școlar. Transloc SA, menționează că, în cazul în care pe unele dintre rutele eliminate există solicitări din partea cetățenilor, acestea vor fi reintroduse.
Noul program de circulație a fost afișat în toate stațiile de urcare-coborâre, dar și în mijloacele de transport în comun.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.