Lansare cărții ”Călător prin două milenii”, autor Florian Văideianu, va avea loc sâmbătă, 9 iunie, la ora 11.00, în sala Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu”, din str. Geneva nr. 8 Târgu Jiu.
Evenimentul va fi organizat de Asociația Cercetătorilor și Autorilor de Carte Gorjeni ”Al. Doru Șerban” Târgu Jiu, care adresează invitația de participare tuturor celor interesați.
Florian Văideianu este un scriitor gorjean, membru al Asociației Cercetătorilor și Autorilor de Carte Gorjeni și membru al colegiului de redacție al revistei de literatură, arte și istorie culturală ”Spicon”.
Florian Văideianu s-a remarcat în ultimii ani prin publicarea mai multor cărți, precum:
”Din cenușa vremii” (2010); ”A doua carte – versuri și proză” (2012); ”Boier printre tovarăși” (2013); ”Durerea aurului” (2015); ”Putere și libertate” (2016) și ”Pictorul Gheorghe Bărbulescu” (2017).
”Florian Văideianu este un scriitor cu remarcabil simț al realității contemporane și o capacitate admirabilă de consemnare a acesteia în cărțile ce le-a publicat până acum. Nici romanul ce urmează a fi lansat sâmbăta aceasta nu face excepție. Toți cei interesați sunt invitați să participe la acest eveniment” – a declarat D-l Victor Troacă – Președintele Asociației Cercetătorilor și Autorilor de Carte Gorjeni ”Al. D. Șerban” Târgu Jiu.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.