Acasă Local Gorj Dolj: Tineri prinşi imediat după ce sustrăseseră componente de la un autoturism

Dolj: Tineri prinşi imediat după ce sustrăseseră componente de la un autoturism

-

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizați, azi noapte, de un bărbat din municipiu, că două persoane de sex masculin au sustras ornamente auto (grile proiector), de la un autoturism parcat în zona unui bloc de pe strada Mihail Strajan. La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au reușit depistarea, prinderea și identificarea autorilor, în persoanele a doi tineri în vârstă de 19 respectiv 21 de ani, ambii din Craiova. În urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care se deplasau cei doi tineri, au fost găsite două ornamente (grile proiector), despre care cei doi au indicat că le-au sustras de la un autoturism aflat într-o parcare învecinată locului opririi.
Cei doi bărbaţi au fost conduși la sediul secției în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dispar medicii veterinari

În zece ani, numărul medicilor veterinari concesionari, singurii care execută vaccinările obligatorii, supraveghează sănătatea animalelor plus alte atribuții, s-a redus cu aproape...