O minoră, de 17 ani, este căutată de poliţie, după ce a dispărut de acasă. Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată astăzi de o femeie de 35 de ani, din localitate, despre faptul că fiica sa AILIOAIEI BIANCA ELENA, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 12 mai, cu intenţia de a se deplasa în municipiul Târgu-Jiu, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu a putut fi contactată.
Semnalmente: înălţime 1,68 m, greutate aproximativ 55 kg., păr blond, lung până la nivelul umerilor, ochi albaştri. La momentul plecării minora era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare albă, cămaşă de culoare albă cu model floral în partea din faţă, pantofi sport de culoare albă, având asupra sa un rucsac de culoare aurie şi un telefon mobil. Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea minorei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.