6.7 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Laureaţii Festivalului „Maria Apostol”- Runcu 2018

Gorj: Laureaţii Festivalului „Maria Apostol”- Runcu 2018

-

Zeci de copii și tineri au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Festivalul-Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, care a avut loc în comuna gorjeană Runcu. Cei mai valoroşi interpreţi de muzică populară au fost premiaţi. Concursul a fost organizat de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Consiliul Local şi Primăria Runcu, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu.

Secțiunea soliști vocali 7-14 ani

Premiul I în valoare de 800 lei oferit de Consiliul Local și Primăria Runcu a fost câștigat de Platzner Maria din municipiul Târgu Jiu. Premiul II în valoare de 500 lei oferit de Consiliul Județean Gorj prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a fost câștigat de către Mădălina Anuța- Târgu Jiu și Tîlvescu Fabian din Drăguțești. Premiul III în valoare de 300 lei oferit de CJCPCT Gorj a fost câștigat de Stanoevic Cristina din Bălești și Dabelea Floarea din Târgu Jiu. S-au oferit și două mențiuni în valoare de 200 lei fiecare de Școala Populară de Artă Târgu Jiu solistelor Cobzaru Nicoleta din Peștișani și Negrea Andreea din Drăguțești. Premiul I în valoare de 1200 lei oferit de Consiliul Local și Primăria Runcu a fost câștigat de Polacek Yasmine din Targu Jiu. Premiul II în valoare de 700 lei oferit de CJCPCT Gorj- Trohonel Gaviota din Bălești și Parnescu Adelina din Rovinari. S-au mai oferit două mențiuni în valoare de 300 lei fiecare de către CJCPCT Gorj solistelor Tomulescu Adelina din Rovinari și Ene Lorena din Târgu Jiu. Primăria și Consiliul Local Runcu a oferit laureaților trofee.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...