Acasă Local Gorj Gorj: Patru tineri anchetaţi penal pentru pescuit în perioada de prohibiţie

Gorj: Patru tineri anchetaţi penal pentru pescuit în perioada de prohibiţie

-

Patru tineri din Gorj sunt anchetaţi de poliţie pentru că au pescuit ilegal. Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Urdari au identificat în flagrant ieri 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din comuna Urdari și Bâlteni, în timp ce pescuia într-un lac de pe raza localităţii, în perioada de prohibiţie, folosind o plasă monofilament tip „setcă” şi o anvelopă de mari dimensiuni, tip „barcă”. Tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, iar bunurile folosite la săvârşirea faptelor și cantitatea de 9 kilograme de pește au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârșirii infracţiunilor de pescuit în perioada de prohibiţie, deţinerea şi folosirea uneltelor de plasă tip monofilament şi pescuitul cu unelte neautorizate.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Activitatea unei braserii, suspendată din cauza lipsei igienei

DSVSA Olt a controlat, în cursul lunii octombrie 2019, 303 obiective, închizând o braserie și aplicând două sancțiuni contravenționale și 13 avertismente.

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...