20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Bătrân de 73 de ani, jefuit de suma de 7.000 de...

Gorj: Bătrân de 73 de ani, jefuit de suma de 7.000 de lei

-

Un bărbat, de 73 de ani, din comuna gorjeană Bărbăteşti, a fost jefuit luni de persoane necunoscute, care i-au sustras din casă suma de 7.000 de lei. Potrivit poliţiei, bărbatul a fost abordat la poarta locuinţei de o persoană care a coborât dintr-un autoturism, spunându-i că a lucrat cu ginerele său şi trebuie să-i plătească o sumă de bani, dar nu are schimbat. După ce bărbatul a ieșit din imobil cu suma de bani schimbată, o altă persoană a profitat de neatenția sa și i-a sustras din locuință suma de 7.000 lei, după care au plecat cu autoturismul într-o direcţie necunoscută. Polițiștii desfășoară în continuare activități specifice pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.