8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCraiova: Mărţişoare de la poliţişti pentru doamne şi domnişoare

Craiova: Mărţişoare de la poliţişti pentru doamne şi domnişoare

Poliţiştii de proximitate de la Secţiile de Poliţie din Craiova au organizat azi, cu ocazia zilei de 1 Martie, o activitate dedicată doamnelor şi domnişoarelor, oferind mărţişoare, însoţite de sfaturi preventive utile. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, inţiativa poliţiştilor de proximitate a fost primită cu mult bucurie de către doamnele şi domnişoarele întâlnite de oamenii legii în cartierele craiovene, Brazda lui Novac, Centru, Rovine şi Craioviţa Nouă.
Împreună cu mărţişoarele, poliţiştii au împărţit şi pliante cu sfaturi privind prevenirea violenţei în familie, activitatea având ca scop creşterea gradului de conştientizare asupra formelor de manifestare a violenţei în familie.
De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a adresat o invitaţie elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Anton Pann din Craiova şi preşcolari de la grădiniţele Aşchiuţă şi Neghiniţă, de a realiza la sediul Inspectoratului o expoziţie cu vânzare de mărţişoare, dedicată sosirii primăverii.
Bucurându-se de un real succes, mărţişoarele confecţionate de copii în cadrul orelor de abilităţi practice, educaţie plastică, au fost achiziţionate de poliţişti, iar cu banii astfel obţinuţi, elevii au oferit cadouri fetiţelor din familii defavorizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS