Acasă Local Gorj Gorj: Tânărul înjunghiat în piept de prietenul său a decedat

Gorj: Tânărul înjunghiat în piept de prietenul său a decedat

-

Cristi Dumitru,  de 31 de ani, din Târgu Jiu, înjunghiat în piept de prietenul său, a decedat la Spitalul Judeţean din Târgu Mureș. Fapta a avut loc pe 15 februarie, în casa agresorului, de 24 de ani, din Târgu Jiu. Cei doi au băut împreună, iar la un moment dat au început să se certe. După ce a fost înjunghiată victima chiar a fost filmată de agresor cu un telefon mobil. Ulterior, când şi-a dat seama că amicul său este rănit grav, tânărul de 24 de ani a sunat la 112. Atacatorul a şi fost arestat, iar acum va fi cercetat pentru infracţiunea de omor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.