12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat găsit decedat în casă

Gorj: Bărbat găsit decedat în casă

-

Un bărbat, de 56 de ani, a fost găsit decedat în această dimineaţă în apartamentul său situat într-un bloc din cartiertul 9 Mai, din Târgu Jiu. Proprietarul locuinţei nu mai fusese văzut de câteva zile de către vecini. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns pompierii, o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. După deblocarea uşii apartamentului, bărbatul a fost găsit decedat într-una din camere. Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.