20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: 24 de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile naţionale 

Gorj: 24 de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile naţionale 

-

 

Ninge consistent în mai multe zone din jumătatea de nord a judeţului Gorj. Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu intervine la această  oră cu 24 de utilaje de deszăpezire în Defileul Jiului, la Rânca, în zonele Godeanu şi Bujorăscu. Se acţionează şi cu material antiderapant în zona coastelor, a curbelor şi a podurilor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.