Acasă Local Gorj Gorj: Şase pârtii deschise la Rânca în acest weekend

Gorj: Şase pârtii deschise la Rânca în acest weekend

-

Turiştii sunt aşteptaţi şi în acest weekend în staţiunea montană Rânca, judeţul Gorj. Sunt deschise şase pârtii de schi, iar cea din centrul staţiunii dispune şi de instalaţie de nocturnă. De asemenea, este funcţională şi instaţia de telescaun de sub Vârful Păpuşa. În zonă se vor afla pregătiţi să intervină 10 salvatori din cadrul Salvamont Gorj şi o ambulanţă Salvamont. Drumul dintre Novaci şi Rânca este curat şi se poate urca fără probleme. De asemenea, Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a înlocuit anumite panouri rutiere deteriorate şi a împrăştiat material antiderapant pe tronsoanele cu probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...