6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Tânăr reţinut de poliţişti după ce a dat mai multe spargeri

Gorj: Tânăr reţinut de poliţişti după ce a dat mai multe spargeri

-

Un tânăr, de 18 ani,din comuna gorjeană Scoarţa, a fost reţinut ieri de poliţişti pentru comiterea mai multor spargeri. Ultimul furt a avut loc în data de 7 ianuarie şi a fost comis la sediul unei firme din Târgu-Jiu, de unde suspectul a sustras suma de 11.900 de lei. În urma investigaţiilor, oamenii legii au stabilit că tânărul de 18 ani este autorul faptei și a altor 7 infracțiuni de furt comise pe raza municipiului Târgu-Jiu, în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018. Față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.