Acasă Local Gorj Gorj: Cunoscut om de afaceri, mort la numai 45 de ani

Gorj: Cunoscut om de afaceri, mort la numai 45 de ani

-

Florin Pădureanu, de 45 de ani, un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu, a murit vineri în urma unui infarct. Patron al firmei România Hidroservice, Florin Pădureanu, s-a simțit rău și a mers în această seară la spital. Medicii din Târgu Jiu și-au dat seama de gravitatea cazului și au solicitat un elicopter al SMURD. Omul de afaceri a murit însă și nu a mai putut fi salvat. Florin Pădureanu era unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din Târgu Jiu și reușise să construiască de unul singur o companie care producea și pentru export.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.