Acasă Local Gorj Gorj. Tineri reţinuţi pentru că ar fi şantajat un om de afaceri

Gorj. Tineri reţinuţi pentru că ar fi şantajat un om de afaceri

-

O femeie şi un bărbat din Târgu Jiu au fost reţinuţi astăzi de poliţiştii gorjeni sub acuzaţia de şantaj. Este vorba de o tânără, de 20 de ani, şi iubitul acesteia care l-ar fi şantajat pe un om de afaceri din municipiul Târgu Jiu. Femeia ar fi rămas însărcinată cu omul de afaceri şi i-ar fi pretins acestuia suma de 27.000 de euro pentru a renunţa la sarcină. Afaceristul a cerut însă ajutor poliţiştilor care au organizat un flagrant. Suspecţii vor fi prezentaţi peste puţin timp instanţei de judecată cu propunere de arestare prevenitvă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.