Un gorjean prins conducând cu 218 km/h pe A1 Deva – NădlacÎn ultima săptămână, 8 șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 km/h, pe autostrada A1 Deva –Nădlac.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat, în perioada 11 – 17 septembrie, 8 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 218 km/h.


Conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 13 septembrie, pe segmentul Deva – Nădlac, când polițiștii au depistat o femeie, în vârstă de 21 de ani, din Gorj, care conducea cu viteza de 218 km/h. Aceasta a fost sancționata contravențional cu amendă de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 21 martie 2019

Top