14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVâlcea: Sancţiuni contravenţionale şi dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi şi pentru scandalagii

Vâlcea: Sancţiuni contravenţionale şi dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi şi pentru scandalagii

Polițiștii din stațiunea Voineasa și din Râmnicu Vâlcea au aplicat, ieri, sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 9.500 de lei și au întocmit dosare penale pentru infracțiuni rutiere.
Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei pentru încălcarea regulilor de circulație, acționând in scopul diminuării riscului rutier pe Drumul Național 7A, zona Vidra și Obârșia Lotrului.
Un șofer a rămas fără permis pentru 60 de zile și au fost efectuate testări ale alcoolemiei, dar polițiștii nu au depistat conducători auto sub influența alcoolului.
De asemenea, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 17 ani din comuna Vaideeni, constatându-se că băiatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. În dreapta șofetului se afla un bărbat de 40 de ani din Vaideeni, proprietarul mașinii, care-i încredințase autoturismul tânărului.
Din verificări a reieșit și că mașina avea un număr de înmatriculare fals.
Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 5.000 de lei, 23 dintre acestea pentru încălcarea regulilor rutiere și 5 sancțiuni în baza legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS