Acasă Local Gorj Gorj: Prefectul a dispus un control la Direcţia Agricolă

Gorj: Prefectul a dispus un control la Direcţia Agricolă

-

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a dispus un control la Direcţia pentru Agricultură Gorj. Prefectul Florescu a anunţat că urmează să fie verificate toate instituțiile deconcentrate de la nivelul judeţului Gorj, acolo unde existăă sesizări în legătură cu aspecte considerate nelegale. În privinţa verificării dispuse la Direcţia Agricolă Gorj, prefectul Ciprian Florescu a declarat că informarea cu rezultatul controlului i-a fost prezentată deja şi urmează să fie dispuse măsuri: „Am primit informarea în urma verificării pe care am solicitat-o la Direcţia Agricolă. Mă interesează modul în care sunt implementate politicile comunitare la nivelul instituţiei. Prefectul are posibilitatea de a face astfel de verificări. Nu este niciun fel de problemă”, a precizat Ciprian Florescu, prefectul de Gorj.

Disfuncţionalităţi la Agricultură

Ciprian Florescu susține că în urma controalelor de la Direcția Agricolă Gorj au fost depistate mai multe disfuncționalități în ceea ce privește activitatea instituției. „Au fost scoase în evidenţă disfuncţionalităţi. Sunt posturi de conducere neocupate de persoane care puteau fi ocupate prin delegare. Nu au fost găsite fişe de post pe anumite zone. Au fost făcute anumite recomandări şi vor fi puse în aplicare”, a precizat Ciprian Florescu. Una din problemele Direcţiei Agricole este lipsa spaţiului. Problema lipsei spațiului cu care s-a confruntat Direcția Agricolă, după comasarea cu Camera Agricolă, a fost rezolvată parțial, Instituția Prefectului atribuind două camere deputatului PSD Alin Văcaru, în condițiile în care angajații de la agricultură își desfășurau activitatea în secretariat. Ciprian Florescu a negat că verificarea dispusă l-ar avea ca ţintă pe Dan Tănăsescu, actualul director al Direcției Agricole Gorj, care a cerut mai multe camere. Ca să demonstreze că nu a fost vizată doar Direcția Agricolă Gorj, prefectul Ciprian Florescu a anunțat controale ample și la celelalte instituții deconcentrate. „Se va merge la toate serviciile publice deconcentrate. Voi solicita informări pe fiecare serviciu. Vreau să verific activitatea şi modul de aplicare a programelor de guvernare. Să nu fie surprişi şefii de deconcentrate dacă o să se trezească peste ei cu angajaţii Instituţiei Prefectului”, a mai spus prefectul Ciprian Florescu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.