Acasă Local Gorj Gorj: Căruţaş anchetat pentru agresarea unui poliţist

Gorj: Căruţaş anchetat pentru agresarea unui poliţist

-

Un bărbat, de 35 de ani, din comuna Vladimir, s-a ales cu dosar penal pentru agresarea unui agent de poliţie. Suspectul a fost depistat în trafic pe 9 aprilie, în timp ce conducea un atelaj pe D.J. 661-Bibeşti. A fost oprit din deplasare, iar la solicitarea polițiștilor tânărul a refuzat să se legitimeze, manifestându-se violent împotriva persoanelor şi bunurilor acestora, a lovit cu picioarele autospeciala MAI, tulburând ordinea şi liniştea publică. „Agresorul a fost imobilizat și condus la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza probatoriului administrat în dosar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Gorj, Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în timpul imobilizării, agresorul i-a produs leziuni unui poliţist, care au necesitat un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.