0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Gorj Soţia lui Ciurel a devenit funcţionar în CJ Gorj

Soţia lui Ciurel a devenit funcţionar în CJ Gorj

-

Nicoleta Ciurel, soţia fostului manager al Complexului Energetic Oltenia(CEO), Laurenţiu Ciurel, a devenit angajată a Consiliului Judeţean Gorj. Aceasta a câştigat concursul organizat de Consiliul Judeţean Gorj, la Direcţia Economică, Serviciul Investiţii. Nicoleta Ciurel va ocupa un post de consilier superior şi va fi subalterna lui Cosmin Popescu, actulul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi fost consilier personal al lui Laurenţiu Ciurel, când acesta din urmă era manager al Complexului Energetic Oltenia. Nicoleta Ciurel a concurat pe 22 august, în cadrul probei scrise, alături de Nicolae Petcu şi Manuela Spinei, însă a fost cea care a fost tdeclarată câştigătoare a concursului organizat de Consiliul Judeţean Gorj, pentru un post de consilier superior. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că participarea la concursurile de angajare organizate de instituţie este liberă şi nu este condiţionată cu nimic.

Ciurel şi soţia nu mai lucrează la CEO

Nicoleta Ciurel a lucrat la Complexul Energetic Oltenia până în anul 2016, când i-a fost desfiinţat postul. A încercat fără succes să revină în companie, cu ajutorul instanţei de judecată. De asemenea, Laurenţiu Ciurel a fost timp de trei ani şi jumătate manager privat al Complexului Energetic Oltenia. Mai bine de doi ani l-a avut alături pe Cosmin Popescu, actualul vicepreşedinte al PSD Gorj şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Este de amintit că şi Laurenţiu Ciurel a ocupat un post de vicepreşedinte al PSD Gorj, înainte să devină director al Complexului Energetic Oltenia. Cosmin Popescu a mai declarat că vor mai avea loc şi alte concursuri de angajare, având în vedere că în anumite direcţii şi servicii se înregistrează deficit de personal, în special în ceea ce priveşte compartimentele care se ocupă de atragerea de fonduri europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...