Acasă Local Gorj UPDATE - Gorj: Bărbat căutat de poliţie după ce a dispărut de...

UPDATE – Gorj: Bărbat căutat de poliţie după ce a dispărut de acasă

-

UPDATE 22:59 Bătrânul de 73 ani a fost găsit de echipele da căutare în pădure, între Pestisani și Tismana. Era afectat de frig. La căutări au participat 8 polițiști, 4 IJJ, 4 ISU și 2 câini de urmă.

17:54 Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată astăzi de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 16 august, unchiul său EPURE ION, de 73 de ani, domiciliat în comuna Godineşti, a plecat voluntar de la domiciliu, deplasându-se pe jos spre o zonă situată pe dealul satului Pârâu de Vale și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Persoana are aproximativ 1,60 m înălțime, 75 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis, corpolent, nu poartă ochelari de vedere. În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare închisă, un tricou negru cu înscrisuri de culoare alba, iar în picioare purta papuci din cauciuc de culoare albastră. Din primele verificări s-a stabilit că plecarea este voluntară, acesta plecând periodic de la domiciliu, cu scopul de a se plimba, lipsind și 2-3 zile. Este cunoscut cu afecțiuni medicale. Pentru identificarea bărbatului au fost mobilizate efective sporite de polițiști, la acțiune participând și lucrători din cadrul IJJ Gorj și ISU Gorj. A fost obţinut acordul familiei, ca datele personale şi fotografia să fie mediatizate, în vederea identificării bărbatului dispărut. Persoanele care pot da relații pentru identificarea bărbatului să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....