10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat, aseară, pe C. Cosmin, de 30 ani, din Craiova, județul Dolj, care a condus un autoturism pe strada Râului din municipiu, iar  în urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar de cercetare penală conform prevederilor legale.

Tot ieri, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe  I. Cătălin,  de 37 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism  pe strada Calea Bucureşti din municipiu, din direcţia centru către localitatea Pielești,  iar  în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova, unitate spitalicească unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului  auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...