Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat, aseară, pe C. Cosmin, de 30 ani, din Craiova, județul Dolj, care a condus un autoturism pe strada Râului din municipiu, iar  în urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar de cercetare penală conform prevederilor legale.

Tot ieri, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe  I. Cătălin,  de 37 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism  pe strada Calea Bucureşti din municipiu, din direcţia centru către localitatea Pielești,  iar  în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova, unitate spitalicească unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului  auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.