9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Instanţa a admis cererea Protecţiei Copilului de a scoate minorul agresat de mama din familie

Gorj: Instanţa a admis cererea Protecţiei Copilului de a scoate minorul agresat de mama din familie

Instanţa a admis vineri cererea Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj de preluare în regim de urgenţă a minorului agresat de mama, relatează HotNews.ro. Cu toate acestea, atât mama, cât şi fiul au refuzat să se despartă când Poliţia din Gorj a mers la casa familiei să îl ia pe băiat şi să îl dea în grijă statului.
Reprezentanţii Protecţiei Copilului Gorj au depus o acţiune în instanţa pentru preluare în regim de urgenţă a minorului în vârstă de 13 ani, elev olimpic, care a fost agresat joi de către mama sa, medic la Centrul Medical Judeţean al MAI.
Purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, Corina Drăgan, a afirmat joi, pentru Agerpres, că între mama şi copil a fost o discuţie, minorul declarând autorităţilor că nu a vrut să susţină un proiect la şcoală, considerând că nu e suficient pregătit şi nu voia să o dezamăgească pe mama sa, acesta fiind, conform primelor cercetări, motivul pentru care femeia şi-a agresat fiul.
Mama copilului este cercetată de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal, după ce băiatul a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS