Acasă Local Gorj Gorj: Încă un dosar penal pentru vandalizarea Coloanei Fără Sfârșit

Gorj: Încă un dosar penal pentru vandalizarea Coloanei Fără Sfârșit

-

O elevă, de 16 ani, din Drobeta Turnu-Severin, a intrat în atenția polițiștilor, după ce astăzi și-a scris numele pe Coloana Fără Sfârșit. Minora nu a fost observată de polițiștii locali care se aflau în zonă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii distrugere. Săptămâna trecută, o fetiță, de 12 ani, din Olt, și-a scris numele pe Coloana Fără Sfârșit, iar mama fetei a fost amendată, iar poliția început un dosar pentru distrugere.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.