Acasă Local Gorj Gorj: Încep controalele de Paşte

Gorj: Încep controalele de Paşte

-

Prefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu, le-a cerut astăzi tuturor şefilor de instituţii cu atribuţii de control să colaboreze în perioada Sărbătorilor de Paşte şi să ia toate măsurile care se impun pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă în rândul populaţiei. Paraschivu a avut o întâlnire la Prefectura Gorj cu şefii DSV, DSP, ISU, Jandarmeriei, de la Protecţia Consumatorilor şi ai Poliţiei, ocazie cu care le-a trasat acestora obiectivele pe care le au de îndeplinit în această perioadă. De asemenea, Paraschivu susţine că cea mai mare problemă în aceste zile ar putea-o crea traficul rutier şi aşa destul de aglomerat, acesta solicitând totodată şi reprezentanţilor de la IPJ, ISU şi Jandarmerie să ia măsuri suplimentare de siguranţă în apropierea bisericilor unde au loc slujbele de Înviere.

Poliţia şi ISU vor participa la toate acţiunile de control

Totodată prefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu le-a solicitat instituţiilor cu atribuţii de control din Gorj să intensifice acţiunile de control din magazine, supermarketuri şi pieţe. Ion Muscălescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj a dat asigurări că poliţiştii vor fi prezenţi la datorie pe toată perioada sărbătorilor Pascale. De asemenea, potrivit lui Muscălescu, va fi suplimentat şi numărul efectivelor de poliţie care vor acţiona şi cu sprijinul Jandarmeriei pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă Publică. Şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj se vor afla la datorie în această perioadă. Traian Şuţă, şeful instituţiei a dat asigurări că pompierii vor iniţia inclusiv acţiuni de informare în rândul cetăţenilor pentru prevenirea incidentelor de orice fel.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....