6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManagerul CEO şi-a prezentat bilanţul activităţii de la numirea în funcţie

Managerul CEO şi-a prezentat bilanţul activităţii de la numirea în funcţie

Managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Sorin Boza, şi-a prezentat bilanţul activităţii. Sorin Boza a împlinit patru luni de când a fost numit preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Şeful Complexului Energetic Oltenia a transmis o informare cu principalele obiective alte activităţii sale. Este vorba de principalele acţiuni pe care le-a realizat sau demarat în cele patru luni, alături de echipa pe care o conduce. Sorin Boza promite că va face publice trimestrial astfel de informări publice. Potrivit directorului general al Complexului Energetic Oltenia, echipa managerială a companiei are ţinte clare, măsurabile şi că obiectivele sunt stabilite în funcţie de: planul de restructurare şi eficientizare, planul de administrare şi planul de management 2017-2020.

Ţintele pentru lunile următoare

Între realizări, Sorin Boza a amintit ieşirea cu bine din perioada de iarnă, achiziţionarea certificatelor de dioxid de carbon sau semnarea actului adiţional la contractul colectiv de muncă sau plata „la zi” a obligaţiilor bugetare şi către comunităţile locale: „Plata tuturor furnizorilor conform contractelor în derulare; Demararea tuturor acțiunilor în vederea finanțării pentru obiectivele de investiții cuprinse în Planul Național de Investiții cu termen limită finalul lunii mai; Reproiectarea organigramei companiei, având ca principal efect reducerea personalului indirect productiv; Elaborarea planului de management pentru perioada 2017-2020; Elaborarea reviziei 2 a planului de restructurare şi eficientizare; Elaborarea planului de administrare împreună cu Consiliul de Supraveghere pentru perioada 2017-2020; Negocierea, semnarea şi înregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a actului adițional la contractul colectiv de muncă; Elaborarea şi aprobarea planului anual de investiții pentru 2017. De asemenea, elaborarea planului de reparații pentru 2017 şi identificarea soluțiilor de creștere buget de mentenanță comparativ cu ultimii 3 ani; Elaborarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2017; Elaborarea de obiective strategice, derivate şi individuale tip Smart, plecând de la nivelul managementului companiei şi ajungând până la nivel de salariat; Monitorizarea şi eficientizarea tuturor cheltuielilor de la nivelul companiei în vederea viabilității financiare a acestora”, potrivit lui Sorin Boza.

Are de rezolvat problema cu băncile

Managerul Complexului Energetic Oltenia mai vorbeşte despre pregătirea documentelor în vederea emiterii hotărârii de Guvern necesară declanșării procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică. La CEO va trebui reglementat şi managementul relațiilor cu băncile creditoare, dar şi asigurarea capacității de rambursare a tuturor creditelor contractate de companie în trecut, precum şi demararea şi pregătirea tuturor documentelor în vederea introducerii în PNI a lucrărilor de modernizare a grupului 3 Turceni: „Demararea procedurilor de investiții şi finalizare documentație tehnică pentru lucrările de reducere NOx pentru respectarea termenelor de conformare. Aş putea să continui însă mă opresc aici. Sunt acțiuni importante însă fără de care direcţia aleasă pentru viitorul Complexului Energetic Oltenia nu ar fi cea pe care noi toţi ne-o dorim”, mai notează Sorin Boza în informare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS