Acasă Local Gorj Gorjenii au datorii de 12,8 milioane de lei la apă

Gorjenii au datorii de 12,8 milioane de lei la apă

-

Aparegio are de recuperat de la beneficiari peste 12,8 milioane de lei. Este vorba de clienţii care au primit apă potabilă şi menajeră şi care au beneficiat de serviciile de canalizare. Cele mai multe debite sunt înregistrate de asociaţiile de proprietari, respectiv 7 milioane de lei, gospodării 2,4 milioane de lei, agenţi economici 2,3 milioane de lei şi clienţii în litigiu peste un milion de lei. Preţul practicat de Aparegio pentru apa furnizată şi canalizată este de 5,7 lei pe metrul cub.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.