Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat reţinut după ce a tâlhărit o femeie

Gorj: Bărbat reţinut după ce a tâlhărit o femeie

-

Un bărbat de 30 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut azi-noapte de poliţie, după ce a tâlhărit o femeie, de 45 de ani, din municipiu. Aceasta se deplasa pe o stradă din oraş, iar suspectul a atacat-o, i-a luat geanta şi a fugit. Victima a sunat disperată la 112 şi a cerut ajutor. Zeci de poliţişti au împânzit oraşul şi a găsit în primă fază poşeta aruncată, după care l-au prins şi pe suspect care avea asupra sa bunurile furate. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.