20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Tichete sociale şi pachete cu alimente pentru târgujienii nevoiaşi

Gorj: Tichete sociale şi pachete cu alimente pentru târgujienii nevoiaşi

-

Aproximativ 1.300 de târgujieni vor beneficia de tichete sociale din partea Primăriei Târgu Jiu, cu ocazia sărbătorilor pascale. Tichetele valorice vor fi distribuite prin Direcţia de Asistenţă Socială Târgu Jiu, începând cu zilele următoare. Alina Toader, reprezentantul instituţiei de protecţie socială, a precizat că valoarea unui tichet este de 30 de lei şi se acordă celor care au un venit mai mic de 300 de lei pe membru de familie. De asemenea, tot Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Târgu Jiu se va ocupa şi de acordarea de pachete alimentare pentru familiile nevoiaşe din municipiu. Alina Toader, reprezentanta instituţiei, a mai spus că, înainte de sărbători, 50 de familii vor primi alimente de bază pentru masa de Paşti.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.