Acasă Local Gorj Gorj: Investitori interesați să finanțeze echipa de baschet Energia Târgu Jiu

Gorj: Investitori interesați să finanțeze echipa de baschet Energia Târgu Jiu

-

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, alături de reprezentanții celorlalți acționari ai Clubului Sportiv Energia Târgu Jiu, au purtat discuții cu o delegație de investitori interesați să finanțeze echipa de baschet Energia. „Trebuie să fim mai mulți acționari lângă activitatea sportivă și să găsim soluții pentru finanțare pe viitor, pentru că CEO nu mai poate să susțină activitatea sportivă așa cum a susținut-o în anii anteriori. Deja s-au făcut demersuri și chiar săptămâna trecută am avut prezentă la Târgu Jiu o echipă de 5-6 persoane din Turcia și Grecia, oameni ce reprezintă o firmă care vrea să investească în echipa de baschet. Oamenii vor să investească în activitatea sportivă, în echipa de baschet, dar și în activitatea de producție. La ora actuală se lucrează la un regulament de asociere. Au fost la discuții reprezentanții primăriei, ai Consiliului Județean, Artego și ai CEO. Toată lumea a fost de acord cu această asociere. Este un câștig și trebuie să căutăm asocieri cu diferiți investitori. Eu sunt sigur că echipa de baschet va avea susținere financiară pe viitor și așa vom căuta și pentru echipa de fotbal. Sunt orașe mari în România care s-au axat ori pe baschet, ori pe handbal, ori pe fotbal. Sunt puține orașe în România care au la nivel de primă ligă trei activități sportive. Acest lucru a fost posibil datorită CEO, dar iată că nu se mai poate”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.