Acasă Local Gorj Gorj: Computer tomograf la Spitalul Motru

Gorj: Computer tomograf la Spitalul Motru

-

Ministerul Sănătății a alocat fondurile necesare achiziționării unui computer tomograf pentru Spitalul Motru. Astfel, Ministerul Sănătății a emis fila de buget către unitatea medicală, prin care i-a fost pusă la dispoziție suma de 1.250.000 de lei, urmând ca diferența de un milion de lei, necesară pentru cumpărarea unui computer tomograf de ultimă generație, să fie alocată din bugetul local al orașului. „Sunt mulțumită că demersurile mele au avut succes. Acest lucru mă bucură cu atât mai mult cu cât achiziționarea unui computer tomograf pentru Spitalul Motru era o urgență, iar calitatea actului medical va crește, o dată cu punerea sa în funcțiune. Era una din promisiunile făcute oamenilor din Motru și din împrejurimi și m-am ținut de cuvânt”, a precizat Camelia Khraibani, deputat şi fost director al Spitalului din Motru. Spitalul din Motru va trebui să organizeze o licitație, în perioada următoare, pentru achiziționarea noului echipament de diagnosticare, urmând ca acesta să poată deveni funcțional în cel mai scurt timp.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.