Acasă Local Gorj Gorj: Tichete-cadou pentru mineri şi energeticieni

Gorj: Tichete-cadou pentru mineri şi energeticieni

-

Minerii şi energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de Paşte de tichete-cadou în valoare de 700 de lei. Suma respectivă şi forma în care va fi acordată prima de Paşte au fost reglementate în cadrul contractului colectiv de muncă semnat la nivelul Complexului Energetic Oltenia. În această perioadă şi până în luna iunie minerii şi energeticienii din cadrul companiei vor intra prin rotaţie în şomaj tehnic sau în concediu de odihnă, ca urmare a vânzărilor slabe de energie electrică. Potrivit reprezentanţilor sindicatelor, tichetele-cadou în valoare de 700 de lei vor fi acordate pânăîn data de 1 mai.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.