Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere și Ordine Publică Rovinari, în timp ce executa o acțiune de prevenire și combatere a faptelor antisociale pe raza de competență din județul Gorj, a depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Bâlteni, în timp ce pescuia de pe un pod pietonal care traversează râul Jiu situat în comuna Fărcășești, folosind o undiță pe care avea montată o plasă monofilament, tip parașută.
În urma verificărilor efectuate, a fost găsită o plasă de plastic în care se aflau alte cinci plase monofilament tip parașută, care aparțineau persoanei depistate. Pe numele gorjeanului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘utilizarea uneltelor de plasa monofilament tip parașută și pescuitul cu alte unelte și scule neautorizate.
Uneltele de pescuit au fost predate pe bază de proces verbal în vederea continuării cercetărilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.