10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Şefa Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu, reţinută pentru luare de mită

Gorj: Şefa Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu, reţinută pentru luare de mită

Teodora Ciobanu, şefa Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu Jiu, a fost reţinută de procurorii DNA pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Craiova au dispus în urmă cu puţin timp reţinerea Teodorei Ciobanu, director în cadrul Direcției Publice de Protecție Socială (DPPS) Târgu Jiu, acuzată de luare de mită, în formă continuată. Potrivit DNA, în perioada 2007-2015, Teodora Cristina Ciobanu, în calitate de director în cadrul DPPS Târgu-Jiu, a pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 4.000 de lei şi 3.000 de euro, primind în final suma totală de aproximativ 4.000 de euro. Potrivit procurorilor, sumele de bani au fost pretinse și primite de inculpata Ciobanu Teodora Cristina în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în vederea angajării sau promovării persoanelor respective pe diferite funcții (infirmier, asistent medical etc.) în cadrul instituției publice unde inculpata își desfășura activitatea.

Teodora Ciobanu urmează să fie prezentată mâine Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS