Acasă Local Gorj Gorj: Incendiu simulat la mall-ul din Târgu Jiu

Gorj: Incendiu simulat la mall-ul din Târgu Jiu

-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a desfăşurat astăzi, la mall-ul din Târgu Jiu, un exerciţiu de antrenament, menit să verifice reacţia în cazul unor situaţii de urgenţă generate de un incendiu. La simulare au participat echipaje de pompieri din Târgu Jiu şi Motru, precum şi echipaje de jandarmi care s-au implicat, de asemenea, în desfăşurarea intervenţiilor. Exerciţiul s-a desfăşurat în trei etape, care au presupus atât intervenţia şi stingerea de incendii produse în diferite locuri din mall, cât şi salvarea de persoane. „Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren în scopul antrenării structurilor proprii şi a celor cu care se cooperează în cadrul sistemului judeţean de management al situaţiilor de urgenţă pentru a gestiona o eventuală situaţie de urgenţă care ar putea să se producă la mall-ul din Târgu Jiu”, a declarat Traian Şuţă, reprezentant al ISU Gorj.

„Hoţi” în timpul incendiului

Un moment savurat de public a fost prinderea unor „hoţi” care au profitat de situaţia de urgenţă şi au sustras marfăde pe rafturile unui supermarket. În cadrul exerciţilor, suspecţii au fost prinşi şi imobilizaţi de către jandarmi. La acţiunea organizată de ISU Gorj a participat şi prefectul judeţului, Alin Văcaru.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajaţii de la fabrica de confecţii din Calafat, fără salarii de două luni

La fabrica de confecţii Maglierie Cristian Impex din Calafat s-a întârziat plata salariilor. Oamenii nu şi-au primit nici banii aferenţi lunii august. În timp ce muncitorii sunt disperaţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti, conducerea fabricii promite că le va achita salariile săptămâna aceasta.