15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Copil de doi ani, găsit mort într-o groapă cu apă

Gorj: Copil de doi ani, găsit mort într-o groapă cu apă

(Foto: ziarelive.ro)
(Foto: ziarelive.ro)

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea gorjeană Lazuri, comuna Scoarţa, a fost găsit decedat într-o groapă plină cu apă. Copilul ar fi fost lăsat nesupravegheat şi cel mai probabil a căzut în apă şi s-a înecat. Cel care l-a descoperit pe micuţ a fost tatăl acestuia, care a sărit în groapă şi a scos trupul copilului. A încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu ştia de cât timp fiul său căzuse în groapa cu apă din curtea casei. În acelaşi timp, mama micuţului a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns poliţia şi o ambulanţă. Medicii au început resuscitarea copilului după ora 16:00 şi, întrucât manevrele nu dădeau rezultate, au decis să transporte victima la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Manevrele de resuscitare au continuat în ambuanţă şi la UPU. În cele din urmă a fost pronunţat decesul băiatului care încă nu împlinise doi ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, urmând să se stabilească cine se face vinovat de moartea copilului. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilulu Gorj va face, de asemenea, verificări.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS