20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Piaţa acoperită din Târgu Jiu este gata

Gorj: Piaţa acoperită din Târgu Jiu este gata

-

Piaţa acoperită din Târgu Jiu este finalizată, firma care a câştigat licitaţia având de realizat în continuare partea de dotări. În ciuda faptului că este gata, pieţarii nu vor fi mutaţi în noul spaţiu, decât dacă vor exista suficient de multe solicitări. Piaţa acoperită, situată lângă Piaţa Centrală, a fost construită pentru a fi folosită în perioada sezonului rece. Există însă posibilitatea ca spaţiul să fie utilizat şi vara, fiind dotat cu aer condiţionat. Rămâne de văzut câţi pieţari care îşi desfăşoară în prezent activitatea în piaţa deschisă, vor dori să închirieze mese în noua construcţie, care are o capacitate de 150 de locuri şi a costat două milioane de lei.


Editor: Oana Olaru

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.