Acasă Local Gorj Gorj: Au incendiat fânarul unei femei din Mătăsari

Gorj: Au incendiat fânarul unei femei din Mătăsari

-

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii gorjeni, fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere, complicitate la distrugere şi instigare la distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că săptămâna trecută, mai exact pe 16 martie un bărbat de 35 de ani i-a instigat pe ceilalţi doi să incendieze fânarul unei femei din comuna Mătăsari, întrucât a avut cu aceasta un conflict cu privire la drepturile de proprietate asupra unor terenuri. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul cauzat femeii ar fi de aproximativ 20.000 lei.


Editor: Oana Olaru

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.