Acasă Local Gorj Gorj: Selecţie de personal pentru o fabrică de cabluri

Gorj: Selecţie de personal pentru o fabrică de cabluri

-

Reprezentanţii unui producător de cabluri din judeţul Arad vor fi prezenți mâine la Târgu Jiu, pentru a organiza o selecţie de personal pentru fabrica de la Pâncota. Vor fi oferite peste o sută de locuri de muncă, interviurile urmând să se desfăşoare în incinta Muzeului Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, de la ora 9:00.

Compania Nexans a mai angajat până acum o sută de persoane din Târgu Jiu, tot pentru fabrica de la Pâncota. Germanii doresc să specializeze cât mai multe persoane care să lucreze ulterior la viitoarea fabrică de cabluri auto care va fi deschisă la Târgu Jiu. Investitorii vor achiziţiona în municipiu un teren unde va fi ridicată hala care va găzdui fabrica.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.