22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi motociclişti, răniţi într-un accident pe bulevardul 1 Mai din Craiova

Doi motociclişti, răniţi într-un accident pe bulevardul 1 Mai din Craiova

Doi motociclişti au fost răniţi, în această seară, după ce o şoferiţă nu a respectat semnificatia indicatorului „Oprire” . Accidentul a avut loc pe bulevardul 1 Mai din Craiova.

Foto: Facebook INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova, care s-au deplasat la faţa locului, au stabilit că o tânără 34 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Adrian Păunescu, la intersecția cu bulevardul 1 Mai, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Oprire. Aceasta a intrat în coliziune cu două motociclete conduse de doi tineri de 19 și 26 de ani, ambii din municipiul Craiova“, potrivit IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, cei doi tineri au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Craiova: Percheziţii la persoane cercetate pentru camătă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS