20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr prins în flagrant când vindea 23 de grame de cocaină în Craiova

Tânăr prins în flagrant când vindea 23 de grame de cocaină în Craiova

-

Un bărbat de 26 de ani din Olt a fost prins când vindea 23 de grame de cocaină în Craiova. Oamenii legii au făcut o acțiune pentru combaterea traficului de droguri. Astfel, bărbatul de 26 de ani vindea cocaină pentru 9.500 de lei.

„La data de 26 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

A fost prins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, în timp ce ar fi pus în vânzare 23 de grame de cocaină, pentru 9.500 de lei. De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta, împreună cu o altă persoană, care se sustrage urmăririi penale, ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină, cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dolj, unde au fost descoperite 150 de grame de cocaină, un cântar de mare precizie, diverse obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, potrivit IPJ Dolj.

Tânărul din Urzica a fost reținut

„Tânărul a fost condus la audieri. În baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT Caiova a dispus reținerea bărbatului de 26 de ani, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului reținut, pentru 30 de zile”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Citeşte şi: Majorare de tarife la CFR Călători

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS