23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean prins conducând cu 146 km/h pe un drum din Dolj

Craiovean prins conducând cu 146 km/h pe un drum din Dolj

Un craiovean a fost prins de polițiștii de la Rutieră conducând cu 146 km/h pe DN 6, în afara comunei Leu. Șoferul a depășit viteza maximă legală cu 76 de km.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au organizat și executat acţiuni de tip “cascadă” pentru prevenirea accidentelor de circulaţie datorate nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, polițiștii au acționat pe principalele artere rutiere din judeţ, fiind organizată și o acțiune tip „releu” pe D.N. 6, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor Rutiere Mehedinți și Olt.

Astfel, au fost legitimate și verificate peste 450 de persoane, fiind controlate și 342 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 70.000 de lei, fiind reținute și 27 de permise de conducere.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni producerea de accidente rutiere.

Craiovean prins de aparatul radar cu viteza de 146 km/h

Un bărbat de 39 ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Leu, cu viteza de 146 km/h (+ 76 km/h).

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Tânăr din județul Mehedinți, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 131km/h, în localitate

Un tânăr de 26 de ani, din judeţul Mehedinți, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Răcari, cu viteza de 131 km/h (+81 km/h).

Și acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS