17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPreşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, în topul listei PSD - PNL la alegerile europarlamentare

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, în topul listei PSD – PNL la alegerile europarlamentare

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, se află pe loc eligibil pentru alegerile europarlamentare pe lista comună a PSD şi PNL cu candidaţii alianţei la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 9 iunie. Manda, europarlamentar şi în mandatul 2019 – 2024, se găseşte pe poziţia a cincea în lista celor două partide.

Social-democrații și liberalii au votat astăzi, în ședințe separate, listele de candidați la europarlamentare. Printre numele care vor candida la alegeri, pe locuri eligibile se află Gabriela Firea, Adina Vălean, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, Mihai Tudose și Maria Grapini. Pe ultima sută de metri, în timpul ședinței conducerii PSD, Ramona Chiriac, candidatul independent care trebuia să deschidă lista, i-a anunțat pe social-democrați că nu mai dorește să candideze. De asemenea, social-democratul Titus Corlățean și-a retras candidatura chiar în timpul ședinței, nemulțumit că nu are un loc eligibil.

Lista finală a candidaților PSD-PNL europarlamentare

Mihai Tudose
Rareș Bogdan
Gabriela Firea
Dan Motreanu
Claudiu Manda
Adina Vălean
Victor Negrescu
Daniel Buda
Vasile Dîncu
Maria Grapini
Siegfried Mureșan
Dragoș Benea
Mircea Hava
Gheorghe Cîrciu
Gheorghe Falcă
Virgil Popescu
Dan Nica
Alexandru Muraru

Citeşte şi: Guvernul a aprobat relocarea în afara oraşelor a penitenciarelor din Craiova şi Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS