39.8 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCirculaţie feroviară întreruptă în judeţele Dolj şi Gorj

Circulaţie feroviară întreruptă în judeţele Dolj şi Gorj

Circulaţia trenurilor este întreruptă pe ruta Cernele – Răcari – Filiaşi – Ţânţăreni, în judeţele Dolj şi Gorj, după ce un tren privat de călători a rupt pantograful şi linia de contact la ieşire din staţia Filiaşi.

CFR SA anunţă că se circulă cu tracţiune Diesel doar pe intervalul Filiaşi – Ţânţăreni. Două trenuri de călători care circulă între Bucureşti Nord – Curtici şi Arad – Bucureşti Nord vor ajunge la destinaţie cu întârzieri între 130 şi 150 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat, joi dimineaţă, că în cursul nopţii de miercuri spre joi circulaţia trenurilor pe relaţia Cernele – Răcari – Filiaşi – Ţânţăreni a fost închisă temporar din cauza unui deranjament provocat de un tren privat de călători care aparţine operatorului Astra Trans Carpatic.

În intervalul orar necesar remedierii deranjamentului pentru repunere sub tensiune, două trenuri de călători au fost oprite temporar, pentru a se asigura front de lucru cu drezina pantograf. Astfel, trenurile IRN 78, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Curtici, va ajuge la destinaţie cu o întârziere de 150 de minute. Trenul IR 1822, care circulă în relaţia Arad – Bucureşti Nord, va ajunge destinaţie cu o întârziere de 130 de minute.

Citește și: O femeie a murit într-un accident între două mașini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS