17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinşi la volan drogaţi, băuţi sau fără permis

Prinşi la volan drogaţi, băuţi sau fără permis

Un bărbat de 48 de ani, din Craiova, a fost prins beat la volan in timp ce se deplasa prin cartierul 1 Mai din municipiu.

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, pe 6 ianuarie, un bărbat, de 48 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din localitate. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat“, potrivit IPJ Dolj.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tânăr din Ostroveni, drogat la volan

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Ostroveni, a fost testat de politistii doljeni. Rezultatul a indicat prezenta substantelor psihoactive. Doljeanul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

“Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bechet au depistat pe 6 ianuarie, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Ostroveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive“, conform IPJ Dolj.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal. Persoana depistatăa fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Băut și fără permis de conducere, a refuzat prelevarea de mostre biologice

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat, în seara zilei de 6 ianuarie, un bărbat, de 56 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu, din comuna Cetate.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Conducătorul auto refuzat să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citeşte şi: (VIDEO) Mamă și fiu, morți într-un grav accident rutier la Turburea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS