18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA doua ediție a Festivalului „Bogățiile Toamnei“, la Liceul de Arte „Marin Sorescu“

A doua ediție a Festivalului „Bogățiile Toamnei“, la Liceul de Arte „Marin Sorescu“

Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova și Asociația Părinților Liceului de Arte Sorescu și-au dat mâna în organizarea celei de-a doua ediții a Festivalului „Bogățiile Toamnei”.

7 noiembrie 2023 a fost o zi de toamnă plină de savoare, culoare, și copii fericiți să celebreze artistic, culinar și coloristic anotimpul romanțelor, în foșnet de frunze frematânde, și zâmbet cald de raze blânde.

Scopul acestui festival a fost achiziționarea necesarului pentru disciplinele de arte plastice și muzică, susținerea nevoilor claselor participante la târg cu materiale pentru desfășurarea orelor de curs.

Programul evenimentului a cuprins, printre altele, decoruri de toamnă, momente artistice, ateliere culinare cu preparate tradiționale, obiecte decorative specifice anotimpului, confecționate de elevi cu multă migală.

„Astăzi am aflat, însă că adevărata bogăție, dincolo de belșugul culinar și artistic, sunt copiii care ne bucură existența și sunt măsura și oglinda întregului univers de culoare, sunet și arome” a afirmat directorul Liceului de Arte, Eduard Gegiu, în deschiderea festivă.

Citeşte şi: Teatrul Colibri cu povești pentru toate vârstele, la sediu și în deplasare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS