28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr lovit pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer de 71 de ani

Craiova: Tânăr lovit pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer de 71 de ani

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Maglavit, a ajuns la spital, in această după-amiază, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Craiova. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Ilie Balaci din municipiu.

„Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, pe 6 noiembrie, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Ilie Balaci, din municipiul Craiova.

„Din primele cercetări la fața locului, poliţiştii au constatat faptul că, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ilie Balaci, ar fi surprins și accidentat un tânăr de 23 de ani, din comuna Maglavit, ce se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni“, potrivit IPJ Dolj.

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeşte şi: Un om de afaceri, în comă după ce a fost bătut în propria casă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS